Διάγνωση
 

Το πρώτο βήμα για την ανάδειξη του καλύτερού σας εαυτού, είναι η σωστή διάγνωση, η οποία πραγματοποιείται από τους εξειδικευμένους, επιστημονικούς συνεργάτες της Phd -και μάλιστα εντελώς δωρεάν!

Εφόσον κατανοηθούν οι ανάγκες σας, μπορούμε να προχωρήσουμε είτε σε μία ειδική φαρμακευτική αγωγή, είτε σε στιγμιαία πύκνωση των μαλλιών σας με την πιο σύγχρονη, απλή,  και σίγουρη μέθοδο, είτε σε πλήρη αποκατάσταση των μαλλιών σας μέσω των νεότερων μεθόδων της προσθετικής και της μεταμόσχευσης.

Πολλές φορές, δεν περνά καν από το μυαλό μας ότι η λύση στην οποιαδήποτε ατέλεια των μαλλιών θα μπορούσε να είναι τόσο απλή ή και τόσο οικονομική.

Αφού ολοκληρωθεί η διάγνωση, θα συζητήσουμε μαζί σας τι είναι το καλύτερο για εσάς. Η δική σας προσωπικότητα θα είναι εκείνη που υπερέχει σε κάθε μας κοινό βήμα. Ελάτε κοντά μας, και θα σας το αποδείξουμε.

Μια μικρή ξενάγηση στις μεθόδους μας, είναι βέβαιο ότι θα σας εντυπωσιάσει. Μετά, εντυπωσιάστε εσείς τον εαυτό σας, παίρνοντας γι’ αυτόν τη σωστή, ευεργετική απόφαση. Και θα σας το ανταποδώσει, μέσα από τον καθρέφτη σας και τα βλέμματα του κόσμου γύρω σας. Κοντά μας, όλα είναι δυνατά.

phd 

© PHD Κέντρο Αποκατάστασης Μαλλιών
Αμερικής 17 106 72 Αθήνα | τηλ: 210 363 01 01, fax: 210 339 02 51
info@phdhair.gr