Υπηρεσίες
 


ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ Σ’ ΕΣΑΣ….

phd...που θέλετε όμορφα, φυσικά μαλλιά, για τα οποία δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε ποτέ ξανά: από το πιο μικρό, διορθωτικό «άγγιγμα»  έως και την πληρέστερη αποκατάσταση, είμαστε εδώ για να σας δώσουμε το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε!

Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, όπως αλωπεκίαση, αραίωση των μαλλιών λόγω ιατρικών καταστάσεων , απώλεια μαλλιών λόγω ατυχήματος οποιουδήποτε είδους ή απώλεια των μαλλιών λόγω χημειοθεραπείας, το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να σας απασχολεί, είναι η εμφάνιση των μαλλιών σας. Αφήστε μας να σας αποδείξουμε ότι σήμερα υπάρχει λύση, και μάλιστα ανώδυνη, σίγουρη και εντελώς φυσική, χωρίς κινδύνους αλλεργιών ή άλλων ερεθισμών.
Μην σας ανησυχεί εάν δεν μπορείτε να έρθετε κοντά μας λόγω νοσηλείας, μπορούμε να έρθουμε εμείς σ’ εσάς και να σας φροντίσουμε με τον καλύτερο και διακριτικότερο τρόπο.

Ακόμη κι αν έχετε απογοητευτεί στο παρελθόν από άλλες μεθόδους αποκατάστασης των μαλλιών σας, η PhD μπορεί να σας προσφέρει και πάλι το αποτέλεσμα που είχατε ονειρευτεί! 

© PHD Κέντρο Αποκατάστασης Μαλλιών
Αμερικής 17 106 72 Αθήνα | τηλ: 210 363 01 01, fax: 210 339 02 51
info@phdhair.gr